Rekisteriseloste

Eeva Saarenpää Tmi

Henkilötietolain (523/99) 10 § mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä

Eeva Saarenpää Tmi
Y-tunnus: 3012495-2
Salmelantie 21
51200 Kangasniemi
Puh: 040 733 4247

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Eeva Saarenpää
Salmelantie 21
51200 Kangasniemi
Puh: 040 733 4247
eeva(a)eevasaarenpaa.com

Rekisterin nimi

Eeva Saarenpää Tmi:n asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Rekisterin tarkoituksena on asiakastietojen ylläpitäminen ja asiakkaiden laskuttaminen.

Rekisterin tietosisältö
  • Rekisteri saattaa sisältää seuraavia tietoja asiakkaasta:
  • Nimi
  • Puhelinnumero
  • Osoite
  • Sähköpostiosoite
  • Laskutustiedot
  • Organisaation nimi ja y-tunnus
  • Esiintymispaikkaan liittyviä tietoja
  • Asiakkaan itse antamat tiedot
Sääntöjen mukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan asiakkailta saaduista tiedoista, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä ja muista julkisista lähteistä.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta tietoja ulkopuolisille.

Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Henkilötietoja ei siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppaneiden tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla, käyttäjätunnuksin ja salasanoin.

Www-sivujen tietosuoja- ja evästekäytännöt

Yhteydenotto- / tarjouspyyntölomake:

Tiedot kerätään eevasaarenpaa.com -www-sivuilla olevan lomakkeen kautta. Lomakkeen käyttäjä antaa suostumuksensa tietojen käsittelyyn ja säilyttämiseen tiedot lähettäessään. Tietoja säilytetään niin kauan kuin mahdollisen asiakassuhteen ylläpito sitä vaatii. Tiedot siirtyvät lomakkeesta vastaanottajalle SSL-suojatun yhteyden ylitse.
Käytämme nettisivun lomakkeessa Google reCAPTCHA -vahvistusta roskapostin vähentämiseksi. Lisätietoja:
https://policies.google.com/privacy, https://policies.google.com/terms

Evästeet (cookies) ja analytiikka: 

Käytämme sivuillamme ns. cookie-toimintoa eli evästeitä. Eväste on pieni, käyttäjän tietokoneelle lähetettävä ja siellä säilytettävä tekstitiedosto, joka mahdollistaa internet-sivujen ylläpitäjän tunnistamaan usein sivuilla vierailevat kävijät sekä mahdollistamaan yhdistelmätiedon laatimisen kävijöistä. Evästeet eivät aiheuta tietoturvariskiä, eivätkä ne vahingoita laitettasi. 

Www-sivuilla käytetään sivuston toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä ja käytössä on myös Google Analytics, joka kerää tietoa, jonka pohjalta voimme kehittää sivustoamme. Kaikki tiedot kerätään anonyymisti, eikä mistään voida tunnistaa yksittäisiä kävijöitä. Google Analyticsin kautta kerättäviä tietoja ovat mm. kuinka kävijä toimii sivuilla ja miten hän on löytänyt sivuille. 

Google Analyticsin avulla kerättyjä, käsiteltyjä ja tallennettuja tietoja (Google Analytics ‑tiedot) säilytetään turvallisesti ja luottamuksellisesti. Tietoja käytetään Google Analytics ‑palvelun ylläpitoon ja suojaamiseen sekä järjestelmän kannalta tärkeiden toimintojen suorittamiseen. Joissakin harvoissa poikkeustapauksissa niitä käytetään myös lain edellyttämillä tavoilla Googlen tietosuojakäytännön mukaisesti.

Mikäli sivuillamme vieraileva käyttäjä ei halua meidän saavan edellä mainittuja tietoja evästeiden avulla, evästeet voi kytkeä pois päältä. On kuitenkin hyvä ottaa huomioon se, että evästeet voivat olla tarpeellisia joidenkin sivujen asianmukaiselle toimimiselle.

Katso tarkemmat tiedot sivuilla käytettävistä evästeistä

Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilötietorekisteriin on talletettu. Kirjallinen tarkastuspyyntö tulee lähettää allekirjoitettuna rekisteriasioista vastaavalle henkilölle. Tarkastusoikeus on maksuton enintään kerran vuodessa toteutettuna.

Rekisteröidyllä on oikeus vaatia virheellisten tai vanhentuneiden tietojen oikaisua tai poistamista tai tietojen siirtoa järjestelmästä toiseen. Hänellä on myös oikeus rajoittaa tai vastustaa tietojensa käsittelyä EU:n tietosuoja-asetuksen artiklojen 18 ja 21 mukaisesti. Rekisteröidyllä on oikeus peruuttaa aiemmin antamansa suostumus tietojen käsittelylle tai tehdä henkilötietojensa käsittelyyn liittyvistä seikoista valitus valvontaviranomaiselle. Rekisteröidyllä on myös oikeus kieltää tietojensa käyttö suoramarkkinointitarkoituksiin.

Tiedustelut:

eeva (a) eevasaarenpaa.com 

Close
Bk to Top