Tervetuloa jälleen lähiopetukseen!

Tervetuloa jälleen lähiopetukseen!

Onpahan ollut vuosi. Covid-19 on ravistellut meistä jokaista ja laittanut pohtimaan niin käytännön asioita kuin myös henkisiä arvoja. 

Esiintyville taiteilijoille kulunut vuosi on ollut todella kova. Ensin jäätyi koko kevään kalenteri ja liikkuminen rajoittui. Loppukesän suhteen ladattiin koviakin odotuksia. Nyt on kuitenkin tilanne se, ettei edes tulevaa kevättä 2021 uskalleta juurikaan suunnitella, joulukonserteista puhumattakaan. 

Omalta osaltani muun muassa kesältä peruuntui noin 30 kesäteatterinäytöstä. Onneksi muutamia esiintymisiä saatiin loppukesälle aikataulutettua, mm. Georg Otsin elämästä kertova Saarenmaan Valssi-laulunäytelmä esitettiin Hartolan Jokirannassa, Tirvan lavalla Kouvolassa, Ränssin kievarilla Jyväskylässä sekä kerrassaan ihastuttavalla paikalla Joutsan Talomuseolla. 

Rakastan esiintymistä, mutta myös opettaminen antaa minulle valtavasti voimaa ja tarmoa.

Itselleni kulunut korona-aika on ennen kaikkea vienyt ajatukset tulevaan: miten haluan aikaani viettää, mistä inspiroidun, mikä on minulle tärkeää. Rakastan esiintymistä, mutta myös opettaminen antaa minulle valtavasti voimaa ja tarmoa. Oppilaiden onnistumiskokemukset innostavat ja motivoivat minua kehittämään metodejani edelleen. 

Lähiopetuksessa noudatetaan turvavälejä ja käsihygieniaa. Olethan erityisen huomaavainen paitsi opettajaasi, myös ennen sinua tai sinun jälkeesi tulevaa opiskelijaa kohtaan ja jäät kotiin tuntiessasi vähäisimpiäkin flunssaoireita.

Erityisesti korona-aikaan etäopetus on loistava vaihtoehto! Käytämme Zoom-nimistä ilmaista applikaatiota, tarvitset lisäksi toimivan nettiyhteyden. Kysy minulta rohkeasti lisää!

Close
Bk to Top