Muina Naisina -duo

In Memoriam Tuuli Korpisalo 24.2.1983-29.4.2022

Muina Naisina -duo

Tuuli Korpisalo – laulu ja mandoliini

Eeva Saarenpää – laulu ja piano

Kahden sydänystävän duo tulkitsee pop- ja iskelmähittejä klassisella twistillä.

Ohjelmistossa on suomen- ja englanninkielisiä kappaleita 60-luvulta tähän päivään, biisilista kasvaa koko ajan ja kokonaisuus räätälöidään tilaajan toiveita kuunnellen.

Muina Naisina Duo hallitsee sekä biletunnelman nostatuksen että herkän fiilistelyn. Naisilla on vahva teatteritausta, joten esitys on aina syvällisesti tulkittu ja uppoaa suoraan kuulijan sydämeen. Tuulin ja Eevan äänet sointuvat täydellisesti yhteen ja luovat miellyttävän balanssin. Molemmilla naisilla on laaja ääniala: Tuulilla vahva, mutta pehmeä rintarekisteri ja hieman tummempi sointi, Eevan kirkas ja lämmin sopraano taas nostaa melodiat toisinaan korkeuksiin. Monipuoliset naiset laulavat kaksiäänisesti ja vaihtavat sujuvasti stemmasta ja rekisteristä toiseen. Tätä kun he säestävät pianolla ja mandoliinilla, on lopputulos veikeä sekoitus kantria, klassista ja poppia.

Muina Naisina -duo esiintyy koko Suomen alueella tilauksesta.

Laajan repertuaarin lisäksi voit toivoa omia suosikkibiisejäsi!

Katso tästä Muina Naisina -duon Naistenpäivän konsertti Poleenissa.

Tuulin ja Eevan tarina lyhyesti

Eeva ja Tuuli ovat tutustuivat vuonna 2004 Pieksämäellä Poleenin harrastajateatterissa. Eeva oli tuolloin lukiolainen, Tuuli vast’ikään paikkakunnalle muuttanut nuori opiskelija. Neitokaiset ystävystyivät välittömästi, ja ovat jakaneet yhdessä monenlaiset elämän käänteet, vaikka tiet ovatkin vieneet eri maailman kolkkiin. Vuonna 2020 naiset yhdistivät jälleen äänensä ja rakkautensa musiikkiin ja perustivat Muina Naisina duon.

Paluu esiintymispalveluiden etusivulle

Tutustu kaikkiin projekteihin::
Palaa tästä esiintymispalvelut-sivulle
Date:
Category:
Close
Bk to Top